(Re)Shaping Romania

La finalul unui an în care România a avut guvern tehnocrat, deschidem o conversație despre provocările întâmpinate și lecțiile învățate de echipele ministeriale. De asemenea, ne dorim să dezbatem aspecte privind buna guvernare, situația politică, dezvoltarea socio-economică și culturală a țării.

Conferința (Re)Shaping Romania, ce se va desfășura pe 7 februarie îi are ca invitați pe foștii miniștri Dragoș Pîslaru (Muncă), Corina Șuteu (Cultură), Vlad Voiculescu (Sănătate), Violeta Alexandru (Consultare Publică) și fostul secretar de stat în Ministerul Muncii, Oana Țoiu. Vor fi prezenți și membri ai echipelor de consiliere, invitați să împărtășească din experiența tehnică de lucru în administrația publică.

Evenimentul este organizat de Global Shapers Bucharest HUB, cu sprijinul Universității Alternative și se află sub egida Shaping Conversations. Vlad Voiculescu și Oana Țoiu sunt membri fondatori ai Global Shapers Bucharest HUB.

Participarea la eveniment se va face pe bază de invitație. Evenimentul va fi moderat de Cosmin Alexandru.

___

Global Shapers Bucharest Hub face parte din rețeaua globală de Huburi de tineri, prezentă în peste 450 de orașe din peste 80 de țări,aflată sub egida World Economic Forum. (www.globashapers.ro) În București, organizația activează din anul 2013 și are o serie de proiecte organizate, la nivel local și național, dintre care Social Impact Award, Shaping Conversations, 100 women for Bucharest etc.

Universitatea Alternativă este prima platforma educațională democratică din România, creată împreună cu profesionişti cu scopul de a sprijini creşterea unor tineri capabili să genereze impact în societate. (www.universitateaalternativa.ro)

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s