Highschool Social Innovation Tour

Highschool Social Innovation Tour ajuta tineri liceeni din Romania sa inteleaga si sa dezvolte concepte noi de afaceri cu impact social si intelegerea modelelor sustenabile de dezvoltare economica.

In 2017, turul se va desfasura in licee si centre educationale din Bucuresti, Focsani, Arad, Oradea, Constanta, Deva, Sibiu si Zalau. Participantii isi pot testa idei de afaceri sociale si solutii la provocari socio-economice si pot invata mai multe despre bazele antreprenoriatului. 

Ce este antreprenoriatul social? Un antreprenor social creeaza valoare sociala printr-un proces continuu de inovare si valorificare de noi oportunitati punand pe primul loc misiunea sociala. Mai simplu, rezolva o problema sociala prin mecanisme de business.

Ai o idee de afacere sociala? Vrei sa intelegi mai multe despre ce inseamna antreprenoriatul social? Descrie mai jos ideea ta si te vom contacta sa-ti oferim feedback. Discutam, si daca ideea de afacere sociala pe care o ai este buna, te invitam sa aplici la Social Impact Award 2017 cu sanse de a castiga unul dintre premiile de 1500 euro, mentorat si ocazia sa intalnesti castigatori din alte 20 de tari din Europa si Africa.

 

 

 

Advertisement