Workshop-urile Social Impact Award

De ce antreprenoriat social? De ce Social Impact Award? Chiar funcționează astfel de afaceri? Cum pot să particip?  Pentru a oferi răspuns la aceste intrebari și a-ți facilita ocazia de a interacționa cu antreprenori sociali de succes, venim la tine în oraș să ne cunoști.

Până acum am fost prezenți în București (Universitatea Româno-Americană, Universitatea Politehnică), Cluj (Universitatea Babeș-Bolyai) și Craiova (Universitatea din Craiova). Mergem în săptămânile următoare în Timișoara, Iași, Brașov, Ploiești, Constanța și înapoi în București (Facultatea de Drept, ASE, Youth Hub, Universitatea Alternativă).


Participarea la aceste eveniment este gratuită. Înregistrarea se face completând acest formular: http://socialimpactaward.ro/workshop-uri/

workshops.001Acest workshop se adresează studenților care:
– Vor să descopere cum pot câștiga în cadrul Social Impact Award unul dintre cele 3 premii de 1500 €, mentorat, conectare, spațiu de lucru sau șansa de a participa la SIA Europe Summit din Viena
– Sunt în căutare de idei de proiecte prin care să creeze impact social
– Vor să cunoască alți studenți care au interese similare
– Vor să decopere instrumente utile în dezvoltarea și testarea ideilor lor

Social Impact Award 2016 este organizat în România de Global Shapers Bucharest Hub, Social Innovation Solutions și Universitatea Alternativă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s